Meer lezen

Veel Gestelde Vragen?

Wat is jullie werkwijze?

Nadat u via de mail, facebookmessenger of whatsapp uw bestelling en wensen aan ons heeft doorgegeven gaan wij aan de slag met het maken van een voorbeeld. Deze sturen wij dan ter goedkeuring naar u op, indien deze naar wens is sturen wij u een betaalverzoek(ideal betaling) om de traktaties, giveaways of bedankjes te voldoen. Door gebruik te maken van deze link wordt het bedrag direct bijgeschreven op te rekening van Vip Traktaties en kunnen wij gelijk aan de slag om  de traktatie, het bedankje of giveaway voor u te maken.
Zodra uw bestelling klaar voor verzending is zullen wij u hiervan op de hoogte stellen via e-mail, facebookmessenger of whatsapp. 

Wat zijn de verzendkosten?

Wij versturen alle pakketten met postnl met een track & trace code. De prijs voor het verzenden van een pakket is  €6,95(NL)
Sommige traktaties, giveaways of bedankjes kunnen ook verzonden worden als brievenbuspakket de prijs hiervan is  €4,50(NL)
Afhalen is ook mogelijk op afspraak en is gratis.

Plaatsen jullie ook foto's op facebook/instagram?

Ja, wij plaatsen zo nu en dan foto's van door ons gemaakte trakaties, bedankjes of giveaways. Uiteraard pas nadat het is uitgedeeld anders is het geen verrrassing meer. Wenst u dit liever niet geef dit dan aan ons door tijdens u bestelling, wij zullen deze foto's dan niet gebruiken.

Hoe lang duurt het voor ik de bestelling thuis heb?

Wij streven ernaar de traktaties, bedankjes en giveaways binnen 5 werkdagen af te leveren. Na uw akkoord op het voorbeeld gaan wij meteen aan de slag. Gemiddeld verzenden wij de bedankjes, giveaways en traktaties al binnen 2 werkdagen dit hangt af van de drukte en de grote van de bestelling. Bij het maken van uw bestelling kunnen wij meestal wel al een indicatie geven wanneer u, uw  bestelling in huis heeft.

Hoe kan ik betalen?

Na het geven van uw akkoord op het voorbeeld ontvangt u van ons de factuur via de email, whatsapp of facebookmessenger en vragen de bestelling via bijgevoegd betaalverzoek(ideal) te betalen. Alle gegevens zoals ons bankrekeningnummer staan op de factuur. Ook zijn onze gegevens te vinden onderaan elke pagina. De prijzen die staan aangegeven bij de producten zijn inclusief btw en exclusief verzendkosten.

© VIP TRAKTATIES